Magas megbízhatóságú, egy fokozatú terhesség-megállapító tesztkazetta. 
A vizeletből lehet megállapítani a terhességet a teszt segítségével.
A teszt a 'HCG' jelenlétét érzékeli ami a terhesség nagyon korai szakaszától kimutatható a vizeletben.

 

A terhesség 3.napjától megbízható eredménnyel szolgál.

Tartalma:
1db tesztkazetta
1db pipetta

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 RUSH

A Rush 40 évvel ezelőtt kezdte meg pályafutását Californiában és azóta is a világ legnagyobb mennyiségben eladott aromája. Párok milliói tapasztalták meg az eredeti Rush páratlan tisztaságát és hatékonyságát.
Meginni Tilos!

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 Jes-Extender pénisznövelő

Nagyobbítsa meg péniszét és növelje szexuális teljesítményét az eredeti Jes-Extenderrel!

A Jes-Extender eredeti klinikailag igazolt, nem sebészeti módszer az egyszerű pénisznagyobbításra.

A Jes-Extenderrel:
Centiméterekkel megnövelheti pénisze méretét; 
Korrigálhatja a kényelmetlen pénisz elhajlásokat; 
Növelheti önbizalmát minden szituációban; 
Felejthetetlen szexuális élményben lehet része minden alkalommal. 
Itt az ideje, hogy cselekedjen! 

Világszerte már több, mint 100.000.- férfi rendelte meg termékünket, és most Önön a sor, hogy megtapasztalhassa annak pozitív hatásait! Most egy fantasztikus lehetőséget kínálunk Önnek, hogy megvalósíthassa a nagyobb mérettel kapcsolatos álmát! Nem kell semmi mást tennie, minthogy megrendeli a termékünket, és az útmutatásunknak megfelelően használnia azt.

Orvos szakértők fejlesztették ki az optimális biztonságért és hatékonyságért
A Jes-Extendernél orvos szakértokbol álló csapatunk tagjai állandóan azon dolgoznak, hogy javítsák és fejlesszék az eszközt, hogy gyorsabb és nagyobb eredményeket érhessünk el a piacon található extenderekkel.

A saját magán tapasztalt eredmények magukért beszélnek majd, de bízhat a Jes-Extenderbe fizetett befektetésben, mely igazán megbízható orvos szakértok támogatásával készült. 
Kattintson ide, és rendelje meg még ma a klinikailag igazolt pénisznagyobbító eszközt!
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 
 

Specialista a pénisz hosszanti és vastagságbeli növelésében

Dr Jorn Ege Siana, MD nemzetközileg megbecsült szakérto a sebészeti és nem sebészeti pénisznagyobbításban 1993 óta.
Képesített specialista az általános és plasztikai sebészet területén Németországban, Dániában és Svédországban. Dr. Siana nemzetközi elismerésnek örvend ezen a területen az eredeti Jes-Extender kifejlesztésének köszönhetoen.

Csak néhány Dr. Jorn Ege Siana bizonyítványai közül: 
Orvosdoktor (MD) - 1983 júniusa, School of Medicine, University of Copenhagen
Plasztikai és Helyreállító Sebészek Amerikai Szövetségének tagja
A.S.P.R.S. Plasztikai sebészeti rezidens a Mount Sinai Kórházban New York, New York Egyetemi Kórház
Alapító tag a Nemzetközi Férfi Sebészeti Szövetségben (I.A.M.S.S.) 
Klinikailag igazoltan centiméterekkel megnöveli péniszét
Dr. Jorn Ege Siana, MD, a Skandináv Plasztikai Sebészeti Klinika orvosa, bemutatta klinikai tanulmányának eredményeit az 1. Húgy- és Ivarszervi Helyreállító Sebészetrol tartott Nemzetközi Interdiszciplináris Szimpóziumon Barcelonában 1988. április 6-8. között.

A klinikai tanulmány részletei:
Páciens profil - 18 alany 23 - 47 év között 

Pénisz profil -Átlagos péniszméret sebészeti beavatkozás nélkül. 

Húzás - Első 2 hét: 900-1000g - 2-24. hét: 1000-1200g 

Hossz vs. használati idő - 12 óra naponta hetente 7 nap 8 - 24 héten keresztül 

Növelje meg péniszét minimum 30 %-kal
Az alábbi diagram a páciensek által tapasztalt átlagos eredményeket mutatja a klinikai tanulmány szerint:

Átlagosan a páciensek kb. 30 %-os pénisznövekedést tapasztaltak mind hosszban, mind kerületben, noha 44 %-os növekedésrol is beszámoltak a Jes-Extender felhasználói.

Átlagosan 2.8 cm-rel növeli meg pénisze hosszát
A más extender cégekkel ellentétben, mi azért publikáljuk orvosi lapjainkat és klinikai eredményeinket, mert igazak. A Jes-Extender klinikai kísérletének résztvevoi a következo eredményeket tapasztalták: 

Átlagosan 2. cm hosszbeli növekedés 


Nyugalmi állapotban tapasztalt hossz növekedés átlag 1.9 cm volt 


Vastagságbeli növekedés 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

Tartós péniszméret növekedés 
Csökkentse pénisze görbületét a nagyobb önbizalomért
A görbe pénisszel rendelkezo férfiak (peyronie betegség) a kísérlet alatt péniszük kiegyenesedését tapasztalták a Jes-Extender használata után.
A görbületek fájdalmas erekciót és kényelmetlen szexet okoznak, és a görbület minden foka a pénisz hosszából vesz el.
Tehát, ha péniszgörbületben szenved, a Jes-Extender kiegyenesíti, és meg is hosszabbítja péniszét. 
Világszintű elismertség a hihetetlen hatékonyságért
A pénisznagyobbító nyújtóeszközt már széles körben úgy ismerik el, mint az egyetlen hatékony nem sebészeti módszer a péniszméret növelésére. 1995-ös feltalálása óta a Jes-Extender több, mint 100,000 férfinek segített pénisze megnagyobbításában, ezért Ön is élvezheti nagyobb péniszét és megnövekedett önbizalmát, ha még ma megrendeli saját Jes-Extenderét.

Világhíru orvosok egyre inkább javasolják a Jes-Extender használatát a sebészet megoldások helyett.

A pénisznagyobbító sebészet nemcsak drága, de rendkívül kockázatos is, és a férfiak többsége, akik e megoldás mellett döntenek, nem is elégedettek az eredményekkel.

Vérelvonás, elcsúfítás és olyan eredmények, amiket ritkán tapasztalnak, mind közös jellemzoi a pénisznagyobbító sebészeti beavatkozásoknak, mint a súlyos komplikációk is.

Ne hagyja, hogy bolonddá tegyék azok a cégek, akik úgynevezett "orvosok" hamis ajánlásait vagy klinikai kísérleteit teszik közzé azt bizonyítván, hogy termékük működik, és biztonságos. Ha az ajánlások és a tanulmányok részletei nincsenek fenn az oldalon, akkor valószínűleg nem is léteznek. 
Az orvosi támogatással és az ezekhez hasonló ajánlásokkal nem csoda, hogy szinte minden nap sikertörténeteket kapunk vásárlóinktól.

Mire vár? Kezdje el még ma pénisze megnagyobbítását!
Minden nap, amikor elszalasztja megrendelni a Jes-Extenderét, azt jelenti, hogy tovább kell várnia a nagyobb péniszméretre, amit szeretne. Ha ma megrendeli, elindul afelé, hogy rövid idő alatt hosszabb, és vastagabb pénisze lehessen.


Elégedett vevőink közül több ezer valósít meg egy izgalmasabb, és magabiztosabb életet

Ajánlás #007

Miután kedden reggel megrendeltem a Jes-Extenderemet nagyon örültem, és meglepődtem, hogy már péntek este, amikor megjöttem a munkából már otthon vár rám, holott azt hittem, 10-14 napot kell majd várnom mire megkapom majd. Kiváló a kiszolgálás és a termékkel is nagyon meg vagyok elégedve!
Frank Stedholm


A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

Ajánlás #012

Amikor először hallottam a Jes-rol, nem voltam 100 %-ig biztos benne, hogy amit leírtak, az igaz; de aztán azt mondtam magamnak, mit veszíthetek?!

Most a Jes-Extender valamivel kevesebb, mint 2 év használata után 1000 %-ig meg vagyok elégedve, és magamon tapasztalom, hogy kiválóan működik.

Sajnos, nincs rá időm, hogy napi 8 órán át használjam, ahogy javasolták (csak az elso 3 hónapban használtam így), jelenleg csak napi 2 órát használom (megszakítás nélkül). 

Nem jegyeztem fel a méretbeli változásokat, de kétségtelenül nagyobb lett a péniszem hossza és a kerülete is. A legfontosabb mindamellett, hogy az erekcióm erősebb és tartósabb, az élvezet sokkal jobb, és az önbizalmam is sokkal nagyobb!

Nagyon elégedett vagyok a termék minőségével. Egy szóval, nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok. Azt mondanám, hogy a Jes-Extender volt a legjobb ajándék számomra, amit valaha is vetem magamnak!
Angus McBride

Ajánlás #025 

Éppen két éve annak, hogy megvásároltam Önöktol a J-E-t, és csak azért írok, hogy köszönetet mondjak ezért a fantasztikus termékért: a legjobb befektetés, amit valaha eszközöltem!

(Majdnem) minden nap használom, és az örömteli eredmények a két év alatt a következok: a nyugalmi méretem 12,7 cm-ről kb. 15,9 cm-re nőtt; és az erekciós méret az eredeti 17,8 cm-rol 21,5 cm-re! Emellett, az erekcióim is sokkal erősebbek, mint azelőtt. Igazán fantasztikusnak tartom, és nagyon örülök neki, hogy vállaltam az anyagi "kockázatot".

Csak azért írtam Önöknek, hogy tudják, milyen elégedett vagyok.
Adam Winter 

Ajánlás #077

56 éves vagyok. Körülbelül 20 évvel ezelőtt az orvos azt mondta, Peyronie betegségem van. A péniszem görbe, és foltok vannak rajta. Alapvetően azért szerettem volna az extendert, hogy kezeljem a Peyronie betegséget. Volt egy nagy foltos terület, ami növekedni látszott felfelé és kifelé. Talán 2 cm széles lehetett.

Elkezdtem használni az extendert április első hetében enyhe beállítással, 600 - 900 grammal.A kialakulóban lévo folt majdnem teljesen eltunt 4 hónap alatt!
Nem értem, hogyan működhetett ilyen gyorsan!
Azt gondoltam, hogy mivel egy kicsit idosebb vagyok, évekig is eltart majd. A görbület még nem múlt el teljesen, de a foltok eltűntek! Észrevettem, hogy nőtt a péniszem kerülete is. Ez megszokott?

Nagyon köszönöm!
Robert W. Lockwood 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

Használati útmutató 
Bevezetés 
A Jes-Extendert Dániában tervezte és fejlesztette ki Jorn Ege Siana orvos-szakértő. A Jes-Extender célja, hogy húzóerő segítségével megnagyobbítsa a péniszt. A Jes-Extender sebészeti pénisznagyobbítás kiegészítéseként vagy gyengéd önterápiás eszközként is használható. A Jes-Extender használatához nincs szükség orvosi felügyeletre.

Az eszköz mechanizmusa a nyújtáson alapul, mely egy olyan módszer, mely stimulálja az emberi test természetes reakcióját fizikai erő alkalmazásával. A szövetkamrák többszörösen reagálnak, és a szövet fokozatosan megnagyobbodik mind hosszában, mind szélességében. Ezt az alapelvet sok bennszülött törzs alkalmazza fülcimpájuk és szájuk megnagyobbítására.

A Jes-Extendert pácienseken teszteltél, akik mindegyikénél pénisznagyobbodást tapasztaltak az eszköz utasítások szerinti használata után. A megnagyobbodás tartós, és nem jár együtt a pénisz kerületének csökkenésével.

A tesztalanyok átlagosan 2,8 cm-es (24 %-os) erekciós pénisznövekedést értek el 3-4 hónapos kezelés után. A kezelés nem befolyásolja vizelést, szexuális élményt vagy reprodukciós képességet. A nagyobbodás csak az eszköz mindennapi használatával érhető el, és a hatás összefüggésben van a használat időtartamával. A fent említett eredmények három hónapos, napi 12 órás kezelés után jelentkeztek.

Különböző alkatrészek leírása és összeszerelési útmutató 
A Jes-Extender egy műanyag alapgyűrűből áll (1) egy nyílással a húgycső számára (2). A gyűrű a pénisz töve köré illeszkedik. Két fémrúd, melyből az egyiken jobbmenet van (3), a másikon pedig balmenet (4), csatlakozik egy műanyag tartóra (6), melyen két lyuk van, melyeken átmennek a szilikoncső végei

Az 1-5. alkatrészeket összeszerelve szállítjuk, és ezután nem szabad őket szétszerelni. A pénisz méretétől függően vagy a rövid, vagy a hosszabbító rúd van felszerelve a csomagban mellékelt csavarkulccsal (ld. 3. ábra). A kiegészítő hosszabbító rudak a későbbi használathoz szükségesek, ahogy a pénisz elkezd hosszabbodni. A műanyag tartót úgy kell felszerelni, hogy a rudak (5) végeit bevezetjük a tartón található nagy lyukakba. Ezután a tartót az alapgyűrű (1) felé kell nyomni. A rugók így összenyomódnak. Addig kell nyomni, amíg egy pattintás vagy kattintás nem jelzi, hogy a tartó a rudakhoz rögzült.

Felszerelési útmutatók 
Az eszközt úgy kell felszerelni, hogy az alapgyűrűt (1) a pénisz töve köré helyezi úgy, hogy a két fémrúd (2) párhuzamosan fusson a pénisszel; egyik az egyik oldalon, másik a másikon, és a pénisz feje a gömb alakú tartóban (3) nyugodjon. A szilikoncső két végének átvezetésével a műanyag tartón (4) található két nyaláson egy hurok jön létre, melyen keresztül a pénisz fejét be kell dugnia. Mielőtt rögzítené a péniszén, nyomja a műanyag tartót a teste felé, hogy a két rugó összenyomódjon. A szilikoncső a pénisz feje köré rögzíthető, ha meghúzza a cső (5) végeit a tartó másik oldalán. A végeket a két bemetszésbe (6) kell nyomni, hogy a péniszfej rögzítése biztosítva legyen. További fémrudakat (7) lehet felszerelni szükség szerint a két kulcs (8) segítségével.

Védőpárna tartozék a Jes-Extenderhez
Ritka esetben előfordulhat, hogy fájdalom tapasztalható a Jes-Extender használata közben. Ezt a fájdalmat általában a kezdeti túl nagy erőkifejtés okozza, mely nem haladhatja meg a 6-900 gramm húzóerőt napi 4-8 órán keresztül az első 2-3 hétben. A húzóerő ezután növelhető 900-1.200 grammra, majd az időtartam napi 6-12 órára.

Az ilyen eseti fájdalom csillapításához a csomagban mellékelt Védőpárnát lehet alkalmazni a következők szerint:

Lassan húzza ki a Védőpárnát 
Illessze a makk mögé, és engedje, hogy összenyomódjon egy kissé 
Szerelje fel az extra hosszú szilikoncsövet, mint máskor 
A Védőpárna langyos vízben mosható, és új párák is vásárolhatók a helyi Jes-Extender forgalmazónál.

Beállítási utasítások
Amikor az eszközt felszerelte, a húzóerő beállítható a két pillangócsavar (1) befelé történő elfordításával. A ténylegesen kifejtett erő leolvasható a hatszög alakú dugattyúkról (2). A húzóerő 600-tól és 900-ig, 1.200 vagy 1.500 grammra állítható (ld. 4. ábra). A dugattyún található minden jelzés 300 g-nak felel meg. Így, a maximálisan kifejthető erőre, azaz 1.500 grammra állítja, akkor csak egy jel látható a dugattyún. Az első 2-3 hétben 600 - 900 g javasolt, és ez alatt az idő alatt az Extender nem hordható napi 4-5 óránál tovább. Ezután az erőt lehet növelni 900 - 1.200 g-ra, és az időtartamot napi 6-12 órára. Több hónapig is használhatja az eszközt, ha szeretné.

Utasítások a Jes-Extender használatához és szétszereléséhez.
A Jes-Extender használata során a pénisz bármilyen pozícióban lehet, csak oldalirányban nem. Egy bővebb nadrágban az eszköz alig észrevehető. Éjjel is hordható, de le kell venni, ha nehezen tud elaludni, vagy ha éjszakai erekciót tapasztal. Ha véletlenül leesik, újra fel kell szerelni. Az eszköz a szilikoncső meglazításával szerelhető le tartó has felé néző oldaláról. A Jes-Extender ekkor levehető. A pillangócsavarok be vannak csavarva, és kicsavarni az alapgyűrű felé lehet őket. Amikor nem használja a Jes-Extendert, akkor hagyhatja összeszerelve, de szét is szerelheti, és visszateheti a dobozába, ha szükséges.

Problémamegoldás
Probléma: A húzóerő nagysága nem látszik a dugattyún
Megoldás: a) Győződjön meg róla, hogy a hosszabb oldalrudakat használja, melyet a nyugalmi állapotban lévő pénisze lehetővé tesz;
b) Nyomja a műanyag alkatrészt saját maga felé, hogy a rugók összenyomódjanak, mielőtt a makkot a szilikon szalaggal rögzítené;
c) Győződjön meg róla, hogy hagyott 1 mm helyet a pillangócsavarok és a műanyag gyűrű, illetve a hatszög alakú dugattyúk között, mielőtt megnövelné a hosszat a csavar mindkét oldalán a csavarok befelé tekerésével.
Figyelem: Ne tekerje tovább a csavarokat befelé, ha a csavar elérte a maximum hosszat (a végén látszik a menet), mert akkor a Jes-Extender szétesik!

Probléma: A makk kicsúszik a szilikoncső alól
Megoldás: Szorítsa meg a szilikoncsövet. Ha ez keringési problémákat okoz, és kényelmetlen érzést okoz a makkon, használja a Védőpárnákat a kézikönyvben leírtak szerint. Ha ez nem oldja meg teljesen a problémát, alkalmazzon "Riklastic"-ot (?), "öntapadó, rugalmas biztosítószalagot". Méretek: 6cm/2,5m. tekerje a biztosítószalagot a makk alja köré, és használja hozzá a Védőpárnákat is, mielőtt a szilikoncsövet rátekerné a Védőpárnára és a szilikoncsőre egyaránt. A kényelmetlen érzés és a keringési problémák elkerülhetők, ha 5 perc szünetet tart 1-2 óránként. Ezek a szünetek nem befolyásolják a végeredményt. Van más megoldás is a keringési problémák megszüntetésére: a "Lágy toldat (Soft Attach)" és "Kényelmi szíj (Comfort Strap)". Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval a részletes információkért. A biztosítószalag szintén megrendelhető a helyi forgalmazónál, vagy megvásárolható a helyi drogériákban.

Probléma: A szilikoncső kicsúszik a bemetszésekből
Megoldás: Ezt általában akkor fordul elő, ha a csövet gyakran mossa ki melegvízben. Vegyen új csöveket a helyi forgalmazónál.

Alkalmazott anyagok
1. Szilikon típusa: WMQ, USP 21-4, PA/HP/exp3/(82)57/1984
Kémiai összetételének köszönhetően a Szilikoncső hőmérsékletálló, időjárásálló és kopásálló. Ellenáll a hőmérsékleti kitetsségnek -65oC és +210oC között.

2 + 4. Műanyag alkatrészek: POM (Hostaform) C 2521 G
Ellenáll a hőmérsékleti kitettségnek -20oC és +80oC között.

3. Réz: CuZnS9Pb3 - W.no.2.0401

Nitin bevonat: A nitin egy fémközi vegyület, mely a nikkel és az ón tulajdonságait kombinálja, mely elektrolitos úton keletkezik. A klinikai kísérletek bebizonyították, hogy 35 %-os nikkeltartalma ellenére úgy tűnik, nem okoz semmilyen tünetet a nikkelallergiásoknál.

5. Rozsdamentes acél rugók: DIN 17224 - W.no.4310

Tisztítás 
A Jes-Extendert naponta tisztítani kell szappannal és vízzel.
0,5 %-os klórhexidin alkohol oldat használható a fertőtlenítéshez.

Környezetvédelem 
A Jes-Extendert csak annyi csomagolásban szállítjuk, ami nélkülözhetetlen a termék kiszállításához. Csak környezetbarát és újra feldolgozható anyagokat használunk.

Fa doboz: mahagóniból készül, mely afrikai és észak-amerikai erdőkből származik. A fákat tízévente vágják ki a rendszeres erdőgazdálkodási program keretében.

Ragasztó és papír: vízalapú.

Hullámpapír: nem kevesebb, mint 45% újrahasznosított anyagot tartalmaz.

Műanyag tasakok: PVC-mentesek. Csak szándioxid és víz szabadul fel az elégetéskor.

Borsúra:a papír klórmentesen fehérített cellulózból készül.
A festék nem tartalmaz nehézfémeket.

Habszivacs: PUR habból készül. Nem bocsát ki olyan vegyszereket, ami irritálná a bőrét.

Személyes feljegyzések: 
Táblázat a Jes-Extender napi használatáról történő feljegyzésekhez:

Globális jótállás 
Az Ön Jes-Extender készülékére 12 hónapos jótállás vonatkozik az alábbi feltételekkel:
A jótállás azokra az igényekre vonatkozik, melyek anyag- vagy megmunkálási hibákból erednek.
Ha hibát észlel, akkor a Jes-Extendert vissza kell vinnie a forgalmazóhoz a kitöltött jótállási jeggyel együtt.

Egy orvos tervezte, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb eszközt választotta 

Klinikailag igazolt, hogy gyors, biztonságos és hatékony nagyobbít eszköz 

Első osztályú orvosi eszköz, mely garancia a legmagasabb minőségű termékre 

Egyedülálló tulajdonságok a maximális hosszanti és kerületi pénisznagyobbításhoz 

Fantasztikus érték a pénzéért ami pénzben ki sem fejezhető

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 Female Orgasma krém

Female Orgasma.
Női orgazmust elősegítő krém.
A klitorisz érzékenyebb lesz ha bemaszírozzuk 5perccel az aktus előtt.


30ml.

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 SPX

SPX
Nőknek és férfiaknak is !
Különleges élmény csak felnőtteknek!

Gyógynövény kivonatokat tartalmazó
SZEXUÁLIS-TELJESÍTMÉNY FOKOZÓ
táplálék kiegészítő kapszula 

Az ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja 

Javítja a szexuális teljesítőképességet, fokozza a nemi vágyat nőknél is. 
Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges. 
Vastagabb, hosszabb, keményebb pénisz pénisz tartós növekedését eredményezheti. (kúra: 1 kapszula 3-4 naponként 10-12 héten át) 
Stabil erekció, a bevételt követő 20 percen belül, ami az orgazmus után is fennmaradhat, ha folytatni akarja. 
Az erekcióhoz kapcsolható hatás csak szexuális inger esetén érezhető, a kapszula 72 órán keresztül fejti ki e hatását. 
Kinek, mikor ajánlott?

Potenciazavarok, merevedési zavarok esetén 
Csökkent libidó, elégtelen szexuális vágy esetén 
Ha stabil erekcióra, keményebb, vastagabb péniszre vágyik 
Több, egymás utáni orgazmus eléréséhez 
Fizikai vagy szellemi túlterhelés esetén 
Vagy csak egyszerűen különleges élményben akar részesülni partnerével együtt. 
Csak gyógynövényeket tartalmaz (Antler pilose, Ginseng, Cynamorlum Herba Cistanches, Fiveleaf Gynostemma, Acanthopanax, Burdock, Amylum)

Az SPX kapszulának nincs mellékhatása. Hatása egyéntől függően, akár 72 órán át tart.

Adagolás: 1 kapszula sok vízzel, 30- 40 perccel az első aktus előtt. Hatásosabb, ha legalább 2 órával étkezés után veszi be. Ne lépje túl az előírt mennyiséget. Ne vegyen be 1 kapszulánál többet 24 órán belül! Sok folyadék fogyasztása ajánlott, bevételhez igyon 2 pohár vizet, de ne igyon alkoholt. 

FIGYELMEZTETÉS!
Igyon sok folyadékot, de ne igyon alkoholt! Ne használja magas vérnyomás, szívelégtelenség, vese probléma, szorongásos és pánik rohamok esetén. TILOS a szedése 18 év alatt. Ne vegyen be más gyógyszert az SPX bevétele után 12 óráig. Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt áll, vagy krónikus betegségben szenved, használat előtt konzultáljon orvosával.

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 Wodibo potencianövelő

Wodibo -100% natural szexuális teljesítményfokozó /garantált önbizalom/

Hiba lenne azt gondolni ,hogy a természetes alapú szexuális teljesítményfokozók szedése csak a potenciazavarban szenvedőknek javasolt !

-Mire jó ?
Gyors ,tartós erekció
Korai magömlés elkerülése
Nemi vágy fokozása
Jobb szexuális teljesítmény
Testi erőnlét növelése
Szellemi frissesség

-Hatás
20-30 percen belül erekció
Kökemény pénisz
Fokozott nemi vágy
Mennyei orgazmus
Általános tapasztalat szerint bevételtől számítva 2-3 napig -
egyeseknél tovább fennmarad a jótékony hatás.

Mellékhatás nem ismert.

-Kinek ?
Férfiaknak,akik nagyobb teljesítményt szeretnének nyújtani intim percekben.
Akik potenciazavarokkal,merevedési zavarokkal küzdenek.
Ha csökkent a nemi vágy,a Wodibo biztos segít.
Fáradtság,kimerültség esetén 1db Wodibo !

-Mi van benne ?
Imperata rhizome -Woody grass Mulberry
Rhizoma Polygonati -Manyflower
Cinnamomunt - Cinnamon bark
Cassia -Foetid Cassia seed
Fructus Foeniculi -Fennel fruit

Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt.
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Warrior Horse-késleltető

Warrior Horse-késleltető spray. 
A nemi aktus meghosszabbítására.
Használata : 1-2 rövid fúvással a folyadékot kb.3-10 perccel a nemi aktus előtt a pénisz felületére spriccelni. 
Ha erősebb hatást szeretnél a folyadékot 15-20 perccel a nemi aktus elött a pénisz felületére spriccelni. 
A többi késleltelő termékkel ellentétben ez egyik legerősebb ilyen jellegű termék. Használatával elfelejtheti a korai magömlést és könnyedén 1-3 órás szexmaratonokat vihet véghez. 
A nők megőrülnek majd tőle!
Nem lesz olyan érzékeny a pénisz ezért később mész el.
Szeretnél órákig szeretkezni, szeretnéd elfelejteni a korai magömlést és helyette egy igazi szeretővé válni? -használd ezt a terméket, a siker garantált!
Tartalma 6 ml kb. 80 alkalomra elegendő.
 
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 

 Viapro potencianövelő

Viapro az amerikai potencianövelő kapszula.

A VIAPRO kapszula gyógynövények szabadalmazott összetevőit tartalmazza.
A VIAPRO egy szájon át szedhető természetes alapanyagokból összeállított étrend-kiegészítő készítmény, amelynek alkalmazása könnyű és egyszerű, nem igényel különleges előkészületeket.

Adagolás: együttlét előtt körülbelül egy órával 1 kapszula bevétele javasolt.

Figyelmeztetés: gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen tartsuk. A javasolt mennyiséget soha ne lépjük túl! Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny.

Összetevők: Smilax Extr.(Sarsparilla, Root) 125mg, Avena Sativa Extr.(oat Straw, root) 75mg, Zyzphys Jujube (Jujube, fruit) 60mg, Capsicum Annum (Cayenne, fruit) 25mg, Eleutherococcus Senticocus (Ginseng, root) 25mg, Urtica Dioca (Stinging Nettles, root) 25mg, Sernoa Repens (Saw Palmetto, fruit) 25mg, Cucurbita Pepo (Pumpkin Seed, fruit) 15mg, Cellulose 125mg, Magnesium Stearate 5mg, Silica 5mg.
 
 
 
 
 
 
 
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Upper potencia kapszula

UPPER 100% natural férfierő kapszula.
Növényi eredetű összetevőkből,férfiak számára készült táplálék-kiegészítő. 
Életkortól és fizikai állapottól függetlenül, az UPPER soha nem tapasztalt szexuális élményt nyújthat!

-Fokozott nemi vágyat idézhet elő. Egyéntől függően akár 120 órán keresztül. 
-Jelentősen javítja a szexuális teljesítőképességet. 
-A lassú felszívódás miatt a stabil, erőteljes erekció 3-4 órán belül következik be, szexuális inger hatására akár 4-5 napon keresztül. 
-Elnyújtja az aktus időtartamát, több, egymás utáni ejakuláció lehetséges. 
-Kúraszerű használata megszűnteti a potencia zavarokat, lerövidíti az aktusok közötti időtartamot, helyreállítja a libidót. 
-Segít a fáradság leküzdésében, mindkét nem esetében jobb fizikai, és mentális kondíciót biztosít. 
-Vastagabb, keményebb pénisz 
-Lassan felszívódó formula! 1 kapszula hatása több napig is tarthat! 

Megnöveli a nemi vágyat, javítja a szexuális aktivitást, fokozza a szexuális élményt és izgalmat. Magabiztos teljesítmény és érzéki hangulat uralkodik el, ami fantasztikus orgazmussal tetőzik.
Leküzdi a különböző eredetű potencia zavarokat. Még ha nem is szenvedsz ilyen zavaroktól, az UPPER kapszula csúcsformába hoz, óriási szexuális élményekben lesz részed!


Kinek javasolt?
Az UPPER kapszula minden férfi számára fantasztikus szexuális élményt kínál. Ha szexuális problémákkal küzd, vagy csak egyszerűen különleges élményben akar részesülni, az UPPER ideális táplálék-kiegészítő:

Potenciazavarok, merevedési zavarok esetén 
Csökkent libidó, elégtelen szexuális vágy esetén 
Ha stabil erekcióra, keményebb, vastagabb péniszre vágyik 
Több, egymás utáni, érzéki orgazmus eléréséhez 
Fizikai vagy szellemi túlterhelés esetén 
ADAGOLÁS
1 kapszula 1-2 pohár vízzel, az aktus előtt 3-4 órával. 
Ne lépd túl az előírt mennyiséget. Sok folyadék fogyasztása ajánlott, bevételhez legalább 2 pohár vizet igyál. Az alkohol megengedett, lehetőség szerint kerülendő.

ELLENJAVALLAT
Magas vérnyomás, szívelégtelenség, vese probléma, szorongásos és pánik rohamok esetén. TILOS a szedése 18 év alatt. Ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, vagy krónikus betegségben szenvedsz, használat előtt beszéld meg orvosoddal. 

ÖSSZETEVŐK
Seaweed, Ginseng, Rehmannia Root, Common Yam Rhizome, Sharpleaf Galangal Fruit, Indian Buead, Cassia Bark, Vitamine C
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Super Sex Power

Super Sex Power, az önbizalom ereje

100% természetes hatóanyagokat tartalmazó tabletta. Fokozott nemi vágy, gyors, tartós erekció, és extrém szexuális teljesítmény érhető el. Akkor hat, amikor kell - szexuális inger hatására. Több napon keresztül hat, mellékhatások nélkül!

Csak gyógynövényeket tartalmaz (Ginseng, Chinese date, Lily bulb, Wolfberry fruit, Medlar, Cordyceps, Chinese caterpillar)

Gyors, tartós erekció elérése, a pénisz méretének növekedése, a korai magömlés elkerülése, gyors spermium újratermelés (több, egymást követő aktus), fokozott nemi vágy, nagyobb szexuális teljesítmény!

Nem csak potenciazavarokkal, merevedési zavarokkal küzdőknek! 

Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt.

Adagolás: 1 tabletta aktus előtt 90 perccel. 24 órán belül ne ismételje!!! Általában 4-5 napig fennmarad a jótékony hatás.

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Suifan Kwang -késleltető

Késlelteti a korai magömlést 1-5 órával, ezzel partnerünknek sorozatos orgazmusokat bíztosítva. Több órás szexuális teljesítmény magömlés nélkül. 
Természetes ázsiai gyógynövényekből készült folyadék, amely a magömlés több órás késletltetésére lett kifejlesztve, amely ezzel egyidőben egy erős merevedést is elősegít. A vért a pénisz szöveteibe tolja, ezzel egy vastagabb péniszt eredményezve.
Azoknak a férfiaknak akik szexmaratonokat akarnak elérni de azoknak is, akiknek korai magömlésük van. Ezzel a termékkel a pénisz egy szexgéppé alakul! Kb. 30 alkalmazásra elég. A termék eredeti Hong Kongban gyártott termék, amely 30 éves múlttal rendelkezik a nemzetközi piacon. 
HASZNÁLAT
Ezt a terméket az aktus elött 2 órával az üvegben található ecsettel egy vékony rétegben felvisszük a pénisz alsó részére miután a bőrt hátra húztuk. A makkra nem szabad tenni! Kb. 2 óra után lemossuk a péniszt, különben a partnerét is érzéstelenítheti. Ezúton egy néhány órás késleltetést tudnak elérni a felvitt folyadék mennyiségétől függően.
A Chinese Brush Classic egy egyedi összetételű keleti gyógynövény kivonatokból álló termék, amely tartalma: ginseng,clove, cinnamon, aloe vera, stb. Évszázadokkal ezelött lett felfedezve és óriási sikert ért el az egész világon.
A termék folyamatos használatával 1 év után teljes mértékben megszünhet a korai magömlés!!!
3ml -Kb. 30 alkalmazásra elég
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Dragon Power

A Dragon Power gyorsan hat, csak gyógynövény kivonatokat tartalmaz és bizonyítottan hatékony! A hatás 1-2 órán belül érzékelhető és 4-5 napig tart. A merevedés szexuális inger hatására következik be és addig tart, amíg akarod!
A Dragon Power nem csak azoknak a férfiaknak készült, akik potencia problémákkal, szexuális zavarokkal küzdenek, hanem minden férfinak, aki az eddigi teljesítményéhez képest jobban, többet akar nyújtani partnerének, és saját magának!


Adagolás:
Étkezés után 15 perccel kell bevenni. A hatás rövid időn (1-2 óra) belül érzékelhető és több napig (4-5 nap ,egyeseknél 1 hét) eltarthat. A szexuális zavarokkal nem küzdő férfiak esetében is javul a szexuális teljesítmény a Dragon Power használatakor.Szexuális hangulat, izgatás, inger - csókolózás, simogatás - ajánlott.
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

 Blue Dragon II

Blue Dragon II. - férfierő kapszula gyógynövényekből

Növényi hatóanyagokat tartalmazó vitalitás kapszula. A pénisz méretének növekedése mellett gyors és tartós erekciót idézhet elő szexuális inger hatására. A spermiumtermelő hormonokat aktiválhatja a vese károsítása nélkül, így több egymást követő orgazmus élhető el. Akár 72 órán keresztül is hat. Mellékhatások nem ismertek! 

Segíti a spontán, megbízható, és tartós merevedést, és a magabiztos szexuális teljesítményt mellékhatások nélkül. 

Mit kínál a BLUE DRAGON II. ?

GYORS, TARTÓS EREKCIÓ BÁRMIKOR 
EXTRA MÉRET, EXTRA KEMÉNYSÉG 
A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN 
FOKOZOTT NEMI VÁGY ELÉRÉSE 
ELNYÚJTOTT ORGAZMUS 
KÜLÖNLEGES SZEXUÁLIS ÉLMÉNY 
A funkcionális impotencia kezelése megszüntetheti a szexuális zavarokat, javíthatja a spermiumok termelését a szervezetben. Ezáltal növekszik a szexuális vágy, a szexuális energia, és az állóképesség. 

ÖSSZETEVŐK
Acanthopanax - Amylum - Burdock - Cistanche - Deer antler - Ginseng - Gynostemma
A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak.

Adagolás: 1 kapszula aktus előtt 30 perccel. 24 órán belül ne ismételje!
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 Blue Dragon

Blue Dragon, a sárkány ereje

100% természetes hatóanyagokat tartalmazó kapszula. A felfokozott nemi vágy mellett, a pénisz méretének növekedése, és gyors, tartós erekció érhető el szexuális inger hatására. Képes a spermium termelő hormonokat aktiválni a vese károsítása nélkül - több egymást követő orgazmus! Akár 120 órán keresztül, mellékhatások nélkül!

100%-ban kínai gyógynövényeket tartalmaz (Saffron, Cordyceps, Snow lotus, Snow deer, Tibetan yak, Hippocampus)


Gyors, tartós erekció elérése, a pénisz méretének növekedése, a korai magömlés elkerülése, gyors spermium újratermelés (több, egymást követő aktus), fokozott nemi vágy, nagyobb szexuális teljesítmény!

Azoknak a 18 év feletti férfiaknak javasolt, akik vastagabb, keményebb péniszre, több, egymás utáni orgazmusra vágynak, nagyobb teljesítményt szeretnének nyújtani intim perceikben, vagy potenciazavarokkal, merevedési zavarokkal küzdenek.

Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt.

Adagolás: 1 kapszula aktus előtt 30 perccel. 24 órán belül ne ismételje!
 

A terméket megvásárolhatod ha ide kattintasz a Diamond SexShop WebShopjában!

 

 

Hiba lenne azt gondolni, hogy a természetes alapú szexuális teljesítményfokozók (potencianövelők) szedése csak a potenciazavarban szenvedőknek javasolt !
A csak gyógynövény kivonatokat tartalmazó potencianövelők nem csak az önbizalmat, de a szexuális élményt is erősítik !