Blue Dragon

Blue Dragon, a sárkány ereje

100% természetes hatóanyagokat tartalmazó kapszula. A felfokozott nemi vágy mellett, a pénisz méretének növekedése, és gyors, tartós erekció érhető el szexuális inger hatására. Képes a spermium termelő hormonokat aktiválni a vese károsítása nélkül - több egymást követő orgazmus! Akár 120 órán keresztül, mellékhatások nélkül!

100%-ban kínai gyógynövényeket tartalmaz (Saffron, Cordyceps, Snow lotus, Snow deer, Tibetan yak, Hippocampus)


Gyors, tartós erekció elérése, a pénisz méretének növekedése, a korai magömlés elkerülése, gyors spermium újratermelés (több, egymást követő aktus), fokozott nemi vágy, nagyobb szexuális teljesítmény!

Azoknak a 18 év feletti férfiaknak javasolt, akik vastagabb, keményebb péniszre, több, egymás utáni orgazmusra vágynak, nagyobb teljesítményt szeretnének nyújtani intim perceikben, vagy potenciazavarokkal, merevedési zavarokkal küzdenek.

Súlyos szívbetegség és szívelégtelenség, valamint rossz közérzet esetén szedése nem javasolt.

Adagolás: 1 kapszula aktus előtt 30 perccel. 24 órán belül ne ismételje!
 

A terméket megvásárolhatod ha ide kattintasz a Diamond SexShop WebShopjában!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://potenciatabletta.blog.hu/api/trackback/id/tr661335445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása