Dragon Power

A Dragon Power gyorsan hat, csak gyógynövény kivonatokat tartalmaz és bizonyítottan hatékony! A hatás 1-2 órán belül érzékelhető és 4-5 napig tart. A merevedés szexuális inger hatására következik be és addig tart, amíg akarod!
A Dragon Power nem csak azoknak a férfiaknak készült, akik potencia problémákkal, szexuális zavarokkal küzdenek, hanem minden férfinak, aki az eddigi teljesítményéhez képest jobban, többet akar nyújtani partnerének, és saját magának!


Adagolás:
Étkezés után 15 perccel kell bevenni. A hatás rövid időn (1-2 óra) belül érzékelhető és több napig (4-5 nap ,egyeseknél 1 hét) eltarthat. A szexuális zavarokkal nem küzdő férfiak esetében is javul a szexuális teljesítmény a Dragon Power használatakor.Szexuális hangulat, izgatás, inger - csókolózás, simogatás - ajánlott.
 

A terméket ide kattintva megvásárolhatod a Diamond Sexshop webáruházából!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://potenciatabletta.blog.hu/api/trackback/id/tr61335461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása